Workshop SHOPPER

Eén van de meest gebruikte tassen is de Shopper – ideaal als je vaak veel spulletjes meeneemt of een dagje gaat winkelen.

Wat kun je verwachten tijdens deze workshop?

Tijdens deze workshop leer ik je hoe je jouw eigen leren shopper kunt maken. We nemen hier 4 tot 4,5 uur de tijd voor. Je gaat de tas volledig van begin tot eind creëren.

Met behulp van basispatronen kies je welke tas je wilt maken. Hierbij heb je de keuze uit een steeds veranderend assortiment van leer en huid. En dit alles terwijl je geniet van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers.

Geen zorgen als je nog nooit eerder met een industriële naaimachine hebt gewerkt. Tijdens de workshop zal ik je persoonlijk begeleiden bij het naaien. Stap voor stap zal ik je laten zien hoe je de machine gebruikt. Of je nu wel of geen ervaring hebt, ik sta klaar om je bij elke stap te ondersteunen en je te helpen een professioneel eindresultaat te bereiken waar je trots op kunt zijn.

Je hebt ook de mogelijkheid om de "Zipperbag Workshop" te combineren met de "Shopper Workshop". Door beide workshops te combineren, kan de duur van de workshop iets langer zijn dan je verwacht.

Kosten:
Vanaf €85,- per persoon.

Duur:
Circa 4 tot 4.5 uur.

Aantal Deelnemers:
1 tot 6personen op onze locatie.
(Minimaal 2 deelnemers doordeweeks en 4 deelnemers in het weekend).

 

Formaat:

30cm x 40cm x10cm

40cm x 40cm x 10cm (meerprijs)

 

Inbegrepen (€85,- pp):
Leren hengsels 
Basisleer en fournituren.

Koffie en thee met iets lekkers.
Gebruik van professioneel gereedschap.

Professionele begeleiding.

 

Optionele upgrades (ter plekke te kiezen):

formaat 40 x 40 x 10cm  €10,-

  Ritsdak €20,-

  Binnenvakje met rits €15,-

  Afgesloten voorvak €10,-

  Sleutelhangers vanaf €2,-

  Buitenpocket met een print €10,-

  Cross body schouderband vanaf €15,- Extra fornituren vanaf  0,50

   

  Locatie:
  Hoefslagmate 11 in Zwolle.

  Reserveer direct en/of check vrijblijvend de beschikbaarheid. Staat de gewenste datum / tijd er niet bij? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.