Workshop SNEAKERS 

Heb je ooit gedacht dat je je eigen trendy sneakers zou kunnen maken? Eerlijk gezegd, ik ook niet. Maar met de Sneakerkit is het voor iedereen mogelijk om zijn eigen leren sneakers te creëren!

Wat kan je tijdens de workshop verwachten? 

Voordat we beginnen (minimaal 2 weken van tevoren), geef je ons je schoenmaat door (mogelijk in maten 36,5 t/m 47). Wij zorgen ervoor dat de juiste zolen voor je klaarstaan, want deze vormen de basis van jouw nieuwe sneakers. En als je twijfelt over de maat, kun je hier de binnenzool downloaden en printen om te kijken welke het beste past.

We starten de workshop met een gezellig kopje koffie of thee en iets lekkers erbij. Terwijl je geniet, kun je kiezen uit de 3 modellen die voor je klaarstaan. Ga je voor lage sneakers of wil je liever een paar hoge sneakers? Er zit vast en zeker een model tussen dat bij jouw stijl past. En alsof dat nog niet genoeg keuze is, heb je ook nog de optie om uit diverse leersoorten te kiezen, zoals nubuck, runderleer, slang- of koeienhuid. Dankzij onze steeds veranderende collectie maak jij jouw sneakers helemaal uniek. Hoe geweldig is dat?!

Zodra alle keuzes gemaakt zijn, is het lastigste deel achter de rug en kunnen we aan de slag. Ik begeleid je stap voor stap naar een fantastisch eindresultaat. We gaan knippen, ponzen en naaien. Ervaring is absoluut niet nodig.

Kosten:
Vanaf €120,- per persoon.

 

Duur:
Circa 6 uur

 

Aantal Deelnemers:
8 tot 10 personen op locatie.
(Minimaal 4 deelnemers doordeweeks en 6 deelnemers in het weekend).

 

Formaat:

Maat 36,5 tot maat 47

 

Inbegrepen (€120,- pp):

een paar zolen

basis leer 

een paar veters 

gebruik van professionele gereedschappen

professionele begeleiding 

koffie, thee met iets lekkers

 

Locatie:
Hoefslagmate 11, te zwolle 

Reserveer direct en/of check vrijblijvend de beschikbaarheid. Staat de gewenste datum / tijd er niet bij? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.