Workshop WATER-BIERFLESHOUDER

Ontdek de perfecte metgezel voor je drankje met onze workshop 'Workshop Water- Bierfleshouder . Creëer een stijlvolle en praktische water-bierfleshouder die perfect om je flesje past.  

Wat staat je te wachten tijdens de workshop?

Zodra je je favoriete leer hebt gekozen hebt uit ons steeds wisselende assortiment, gaan we aan de slag met het overbrengen van het patroon op het leer. Nadat het patroon duidelijk is gemarkeerd, gaan we verder met het zorgvuldig uitsnijden van het leer.

Daarna is het tijd om de twee leerstukken samen te voegen tot een stevige houder. Tijdens deze stappen kun je ontspannen genieten van een heerlijk kopje thee of koffie, vergezeld van iets lekkers.

Vervolgens gaan we verder met het aanbrengen van de benodigde gaatjes in het leer. Dit zorgt ervoor dat het leer klaar is voor de volgende fase: het bevestigen van de studs. Deze studs geven niet alleen een stoere uitstraling aan je houder, maar zorgen ook voor de nodige duurzaamheid en stevigheid.

Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, deze workshop is geschikt voor alle niveaus. Je kunt deze workshop ook perfect combineren met onze festivaltasje workshop voor een compleet en orgineel personeelsuitje.

Kosten:

vanaf €39,95 per persoon.

 

Duur:
Circa 2 uur.

 

Formaat:
25 cm x 12 cm.

 

Aantal Deelnemers:
1 tot 16 personen op onze locatie.
8 tot 35 personen op uw locatie.
(Minimaal 4 deelnemers doordeweeks en 6 deelnemers in het weekend).

 

Inbegrepen (€39,95 pp):
Leer en fournituren.
Schouderketting.
Professionele begeleiding.
Koffie en thee met iets lekkers.

 

Optionele upgrades (ter plekke te kiezen):
Broeklusjes: €7,50.

Duurdere leersoorten: €10,-.

Locatie:
Hoefslagmate 11 in Zwolle.

Deze workshop is ook op locatie mogelijk. Klik hier voor meer info.

 

Reserveer direct en/of check vrijblijvend de beschikbaarheid. Staat de gewenste datum / tijd er niet bij? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.