Met gratis online workshop

Lederen portemonneetje DIY

€ 19,95
Met gratis online workshop

Lederen portemonneetje DIY

€ 19,95

Zelf een Leren Portemonneetje Maken - Een Creatief Moment voor Jou!

Gun jezelf of geniet samen met je vriendinnen of dochters van een heerlijk creatief moment met ons Doe-het-zelf Lederen Portemonneetje. Perfect als cadeau of om te ontvangen.

Met onze online workshop en dit handige pakketje creëer je moeiteloos een echt leren portemonneetje. We hebben het zware werk al voor je gedaan, zodat jij volop kunt genieten van het knutselen.

De afmetingen van dit schattige portemonneetje zijn 13,5 cm breed en 9 cm hoog. Maak iets moois met je eigen handen. Een fantastische ervaring die je niet wilt missen!

"Maak Jouw Eigen Draadloze  Schoudertasje -  Met dit Doehetzelf pakketje"

Wat heb je nodig om deze schattige tas tot leven te brengen? Simpelweg: een afbreekmesje, een gaatjestang, een schaar, een liniaal, een kleine schroevendraaier met zowel een kruiskop als een platte kop, en natuurlijk een flinke dosis enthousiasme!

Ga aan de slag en ervaar de voldoening van het creëren van een uniek accessoire dat je thuis met liefde in elkaar zet. Maak het jouw eigen stijlvolle statement en laat je creativiteit schitteren terwijl je dit leuke schoudertasje tot leven brengt!"

 

WORKSHOP IN OVERLEG

€ 39,95

WORKSHOP IN OVERLEG

€ 39,95

U besteld de workshop pas nadat we contact hebben gehad over de datum en tijd.  Na de betaling van de workshop zet ik de workshop in mijn agenda en zie ik u graag op de afgesproken datum en dan kan uw "feestje" beginnen.