Workshop BABY SNEAKERS 

Een Uniek Cadeau voor Jouw Kleintje: Zelfgemaakte Leren Baby Sneakers

Op zoek naar een bijzonder geschenk voor je kind of kleinkind? Waarom maak je niet zelf een paar schattige leren baby sneakers?

Wat kan je van deze workshop verwachten?

Met behulp van de zolen uit de sneakerkit gaan we aan de slag om een paar baby sneakers te creëren, speciaal in maat 20. Deze zijn geschikt voor baby's van 11 tot 18 maanden oud.

Bij aankomst verwelkomen we je met een heerlijk kopje thee of koffie, vergezeld van iets lekkers. Daarna gaan we aan de slag met de baby zooltjes en de patronen voor de sneakers.

Als eerste stap kies je uit verschillende leersoorten. Opties zijn onder andere nubuck, runderleer, leer met leuke printjes, slang en diverse huiden zoals koe of tijger. Onze collectie wisselt regelmatig, waardoor je bij elke workshop een uniek paar kunt maken.

Met je keuze gemaakt, begeleiden we je stap voor stap naar een fantastisch eindresultaat! Je zult knippen, ponzen en naaien, en maak je geen zorgen - ervaring is niet vereist.

Kosten:
Vanaf €65,- per persoon.

 

Duur:
Circa 3.5 uur

 

Aantal Deelnemers:
4 tot 10 personen op onze locatie.
(Minimaal 4 deelnemers doordeweeks en 6 deelnemers in het weekend).

 

Formaat:

Maat 20

Geschikt voor babys van 11 tot 18 maanden.

 

Inbegrepen (€65,- pp):

een paar zolen

basis leer 

een paar veters 

gebruik van professionele gereedschappen

professionele begeleiding 

koffie, thee met iets lekkers

 

Locatie:
Hoefslagmate 11 in Zwolle.

Reserveer direct en/of check vrijblijvend de beschikbaarheid. Staat de gewenste datum / tijd er niet bij? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.