Welkom bij LEREN TAS MAKEN

 

Zullen we iets leuks gaan doen?

Even een moment voor jezelf of gezellig samen met je vriendinnen, moeder-dochters moment of een te gekke vrijgezellen of bedrijfs-workshop.

Je kunt bij ons al een workshop boeken vanaf 2 personen doordeweeks 

 

Bij ons kun je terecht voor een workshop LEREN TAS MAKEN, in een dag (deel) maak jij een leuke tas in jouw stijl. Of je nu wilt gaan voor een klassiek model of je houdt meer van boho hippy chique. Het is allemaal mogelijk.

De tas wordt gemaakt van leer of huid, afgewerkt met diverse fournituren. We maken gebruik van basispatronen die je naar eigen idee nog kan aanpassen. Iedere tas is anders, want geen stuk leer of huid is hetzelfde.

Is het moeilijk? Nee je hebt geen ervaring nodig om bij ons een mooie tas te maken met een geweldig eindresultaat. Wij begeleiden jou van het begin, tot het eind.    

Naast de workshops voor tassen geven wij nu ook workshops in het maken van je eigen sneakers.  Hoe cool is dat ?! 

Wij geven ook workshops op locatie.


Hoe het ooit begon: 

 

Doordat ik  ging samenwonen met mijn huidige partner moest ik mijn kalfsleren bankstel  weg doen.  Na 16 jaar trouwe dienst was het geen ramp maar er zat nog mooi leer op.  Dus ik besloot het leer er af te snijden en  een memorie tas van mijn bankstel te maken.  Maar dat viel nog aardig tegen.  Mijn naaimachine werkte niet mee en zo begon mijn speurtocht naar een oplossing,  Nou die had ik gevonden, de naaitang en daarmee was mijn hobby geboren. Na het ontwerpen en creëren van aardig wat tassen, waren het mijn moeder en vriendinnen die me aan spoorde om wat met mijn kennis te doen.  En zo liep mijn hobby al snel uit de hand en veranderde de hobby in deze geweldige droom baan.  Een baan waar ik al mijn creativiteit in kwijt kan. Hoe leuk is dat ?! 

 

Creatieve groet,

Bianca Pfrommer