BEDRIJFWORKSHOPS

Onze workshops zijn perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een leuke en creatieve teambuildingactiviteit of voor groepen die gewoon zin hebben in een gezellig samen zijn.

Op uw locatie of in Zwolle

Wij bieden workshops aan op locatie voor groepen tot 35 personen. Dit betekent dat wij naar jouw bedrijf of gekozen locatie kunnen komen om daar onze workshop te geven. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het transport van je collega's en kunnen jullie op een vertrouwde plek genieten van de workshop.

Daarnaast kan u bij ons in Zwolle terrecht waar wij groepen tot 16 personen kunnen ontvangen.

Speciaal voor grote groepen hebben wij de keuze uit 3 verschillende workshops,   Wij leren je alle technieken en geven je handige tips en tricks om jouw eigen unieke accessoire te maken.

Onze workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Wij zorgen voor alle benodigde materialen en gereedschappen, zodat je je volledig kunt concentreren op het maken van jouw eigen leren accessoire. Na afloop van de workshop kun je trots zijn op het resultaat en heb je een uniek item dat je kunt gebruiken of cadeau kunt geven.

 

Ben je op zoek naar een originele en creatieve activiteit voor jouw bedrijf of groep? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier en ontdek de mogelijkheden van onze workshops. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke workshop te creëren!