Hey hoi,

 

Ik ben Bianca de maker van “Leren Tas Maken”.

Ooit begon het allemaal met prachtig leer van mijn oude bankstel en mijn naaimachine die niet meewerkte. Het leer was te stug en mijn naaimachine ging kapot. Maar ik gaf niet zomaar op en zo begon mijn speurtocht naar een oplossing. Nou die heb ik gevonden, de "naaitand" en daarmee was mijn hobby geboren.

Na het ontwerpen en creëren van aardig wat tassen, waren het mijn moeder en vriendinnen die me aan spoorde om wat met mijn kennis te doen. Zo liep mijn hobby al snel uit de hand en veranderde het in deze geweldige droom baan.

Sinds 4 jaar geef ik met veel plezier de leukste workshops aan de gezelligste mensen, want het geven van een workshop is eigenlijk het geven van een feestje. En wie heeft er nu geen zin in een feestje. Ik wel, hoor!

Bij mij kun je terecht voor kleine "privé" groepjes, maar ook voor grote groepen tot 35 personen. Zoals moeder-dochter momentjes, vriendinnendag, vrijgezellenfeestjes en bedrijfs- of schoolworkshops.

Kom jij bij mijn de leukste workshops met leer volgen? Zoals workshop "Festivaltasje", workshop "Zipperbag", workshop "Shopper" of een workshop sneakers maken. Maar ik kan ook naar jou toe komen!

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Creatieve groetjes,

Bianca Pfrommer